Datum / Tid


Plats

Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

Pris

Kostnadsfritt för dig som medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.
Är du inte medlem i nätverket vänligen kontakta Marie Voss.

Sista anmälningsdag är 15 december.

Nätverket för VD-assistenter

Julavslutning på Elite Hotel Savoy i Malmö

Precis som till jul blir det mycket av allt och vi får ta del av ett potpurri av ämnen i flygsäkerhet, eventbolag & choklad!

När det kommer till resor och inte minst flygresor så har många av oss stött på många problem den senaste tiden. Resebranschen lider fortfarande av sviterna från pandemin och till detta läggs nu också en massa nya säkerhetsaspekter med hänsyn till det oroliga läget i omvärlden. Vågar vi ge oss ut i världen? Och hur reser vi säkert i framtiden?

För att hjälpa oss med svar på dessa frågor har vi bjudit in ett kärt återseende i Elisabeth Johansson Key account manager från Lingmerths Group AB och Anders Nilsson, Sales manager från BRA Flyg. Det blir ett samtal med fokus på säkert resande, både i professionella och privata sammanhang!

Elisabeth Johansson med kollegor kommer också att berätta om Eventity – Lingmerths nya eventbolag.

Med på plats är också Clas Thott, VD och Vija Priedite, butikschef, på Malmö Chokladfabrik. De kommer att berätta om företaget, deras nya butik och deras företagspresenter. Alla som deltar kommer få en rabattkod att använda i butiken, perfekt i jultider!

Denna gång träffas vi på anrika Elite Hotel Savoy i Malmö som just nu genomgår ett rejält ansiktslyft inte minst vad avser fasaden. Sales manager Anna Fritzdorf och Paul Makdessi kommer att visa oss runt på hotellet.

Vi kommer att avnjuta glögg med juliga tillbehör och även en och annan julklapp utlovas.

Varmt Välkommen!


Du som inte har möjlighet att vara med på plats kan följa det inledande samtalet mellan ca 15.30 och 16.30 digitalt. Ange detta i din anmälan!

0