Nätverket för VD-assistenter

AI och Metaverse med futuristen Linda U Johansson

AI kommer inte ta ditt jobb – MEN en person som använder sig av AI kan definitivt ta ditt jobb! Se därför till att DU är den personen.

Framtiden är i stark förändring just nu. Gartner och andra visionsbolag förutspår att vi använder tekniken på ett nytt sätt. Man pratar om Metaverse som binder samman det digitala och fysiska.  Generativ AI kommer att spela en viktig roll i att skapa engagerande virtuella miljöer och snabba upp utvecklingen av Metaverse.

Vi kommer få exempel på vad som händer redan idag och vad som kommer hända framöver – det innebär underbara möjligheter och oerhörda risker!

Linda U Johansson är en erfaren och tankeväckande föreläsare inom digitala trender, e-handel, Metaverse och framtidsspaning. Hon har en mångårig bakgrund inom IT där hon bland annat har grundat e-handeln till Volvo Cars och Lynk & Co. Linda är även författare till den första svenska boken om Metaverse, ”Metaverse Mayhem – AI och Metaverse, vad händer nu?”. Linda har fått flera utmärkelser såsom ”Woman of the Future Top 100” och ”Swedish Best Speaker Top 100” … och det är ingen slump att Linda också kommer att vara en av våra nya handledare och experter i utbildningen till Executive Business Assistant 2.0.

Med sina insikter och analyser kommer Linda förmedla en förståelse för vad som väntar i framtiden och hur vi praktiskt kan använda AI i vårt dagliga arbete.

Välkommen till ett möte om framtiden!

Denna gång träffas vi helt online. Länk kommer att skickas ut någon dag innan mötet!

0