Nätverket för VD-assistenter

”Möt en VD-assistent” på Falkenbergs Strandbad, västkustens pärla!

Executive Assistant, VD-assistent eller ledningskoordinator, ja kärt barn har många namn. Men vad döljer sig bakom titlarna och hur ser arbetsdagarna egentligen ut för denna mångfacetterade yrkesroll? I ”Möt en VD-assistent” tar vi pulsen på några stjärnor som utmärkt sig i rollen.

Nu har turen kommit till Cecilia Florén Executive Assistant och Office Manager på Lindab Group. Cecilia har mångårig erfarenhet som administrativt stöd till ledningsgrupper och styrelser i såväl internationella som nationella bolag. Hon har stor erfarenhet av att leda projekt och större managementkonferenser. På frågan vad som är största skillnaden mellan att vara sekreterare och assistent svarar Cecilia: – Som sekreterare gör man vad man blir ombedd att göra medan man som assistent vet vad som ska göras innan någon annan ens har funderat över det.

För Cecilia är EA-arbetet ett inofficiellt ledarskap! Hon poängterar ofta att det är viktigt att följa med digitaliseringen framåt och delar gärna med sig av hur man formar en ny version av rollen tillsammans med en modern, självgående chef.

Denna gång träffas vi på fantastiska Falkenberg Strandbad – med ledorden Sun, Sea & salt! Med sitt magnifika läge är det svårt att inte trivas i miljön. Vi kommer att visas runt på denna resort som förknippas med ord som utomlands, semester, njutning, gastronomi, beach club och Sveriges bästa pool- och spa. Perfekt för vår sommaravslutning! 

Avslutningsvis njuter vi av middag, nätverkande & härlig samvaro!

Varmt Välkommen!


Vi har inlett ett samarbete med Bergkvara Buss och de kommer att ta hand om transporten. Gemensam buss avgår från Malmö Centrum, Norra Vallgatan vid Frans Suellstatyn, kl 13.00. Bussen tar oss sedan hemåt ca 19.30 från Falkenberg Strandbad till Malmö Centrum. På bussen serveras förfriskningar och vi passar på att lyfta utmaningar/frågeställningar för vår yrkesroll.

Har du någon särskild fråga du vill ta upp i detta sammanhang mejla Marie Voss innan mötet.

0