Datum / Tid


Plats

Leap Fly & Padel, Hyllie Boulevard 8a, Malmö

Pris

Kostnadsfritt för dig som medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.
Är du inte medlem i nätverket vänligen kontakta Marie Voss.

Sista anmälningsdag är den 26 mars.

Nätverket för VD-assistenter

Har du alltid drömt om att flyga? Nu har du chansen, följ med till Leap!

Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter bjuder in till något helt utöver det vanliga. Denna gång skall vi till LEAP Indoor Skydiving & Padel Center och här uppleva känslan av att flyga fritt i trygg miljö! Att våga ta steget och lära sig känna tillit till sig själv och andra är bara några fördelar som kommer med denna aktivitet. Din upplevelse i vindtunneln kommer definitivt att vara samtalsämnet på kontoret under lång tid framöver!

Vi kommer att ha 12 platser för de som vill testa flygupplevelsen, dvs flyga fritt tillsammans med en instruktör i flygtunneln. För övriga gäller det att heja på, testa övriga aktiviteter som huset erbjuder och nätverka. Ange i din anmälan om du vill testa att flyga, här tillämpar vi först till kvarn.

Leap Indoor Skydiving & Padel Center erbjuder den coolaste teambuildingupplevelsen för Kick-off, ledningsmöten, sommarfest eller bara för skojs skull. Ingen tidigare erfarenhet krävs och all nödvändig utrustning finns på plats. Aktiviteten passar gammal som ung och lockar till många skratt! Här finns även en utsökt restaurang med fulla rättigheter, shufflebord samt en relaxavdelning med tillgång till bastu och jacuzzi.

Efter visning och flygaktivitet, ledd av marknadschef Annika Bellham, avnjuter vi en härlig AW tillsammans. Vi kommer att serveras Leaps specialare i form av Smashburgare/vegburgare och baren är sedan öppen så länge vi önskar!

Välkomna till en utmanande eftermiddag/kväll!

OBS! Vi har ett begränsat antal platser och tillämpar först till kvarn!

0