Datum / Tid


Plats

Stortorget 1, 211 22 Malmö

Pris

200 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
300 kr/pers för icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdag är den 6 december.
Glöm inte meddela ev. kostavvikelser.

Nätverket för VD-assistenter

Business Rhetoric – Turn your worlds into gold!

Vad är det som gör att vissa berättelser fastnar och andra inte? Hur lär du dig hitta de rätta orden som är relevanta för det budskap du vill förmedla? Och vad triggar vår hjärna? Det finns enkla och effektiva verktyg som vi alla kan dra nytta av i våra vardagliga konversationer, möten och presentationer.

Mette Højen är retoriker och konsult inom förändringskommunikation med över 10 års erfarenhet från branschen. Mette var bl.a. talskrivare bakom eventet då Barack Obama besökte Danmark 2018. Hon är dessutom författare till boken ”Business Rhetoric – How to turn your worlds into gold” och driver sedan 2015 konsultfirman Business Rhetoric.

Under föredraget kommer du att få med dig tre effektiva verktyg som kan hjälpa dig i din arbetsroll:
Mind Triggers – ord och formuleringar som väcker hjärnan
Power voice and body language – hur man ska tala och föra sig för att förmedla pålitlighet
Storytelling Shortcut – relevant storytelling på 5 min

Vi träffas denna gång på Residenset i Malmö. Residenset har även sin berättelse med en byggnad där uttrycket ”historiens vingslag” får sin rätta innebörd. Här har kungligheter övernattat, ätit, träffats, ja till och med avlidit. Gustav IV Adolf bodde här en tid med sitt hov och hade t.o.m. planer på att göra Malmö till Sveriges huvudstad och Kung Karl XV, vars porträtt hänger på Residenset, avled här 1872. Förutom en historisk rundtur i detta vackra hus njuter vi också julinspirerat bubbel/glögg med tillbehör tillsammans.

Varmt Välkommen!

0