Datum / Tid


Plats

Eleda Stadion, Eric Perssons väg 51, och VIP Entré 51

Pris

Kostnadsfritt för dig som medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.
Är du inte medlem i nätverket vänligen kontakta Marie Voss.

Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.
Sista anmälningsdag är den 25 augusti.

Parkeringsmöjligheter finns i P-huset på Eric Perssons väg.

Nätverket för VD-assistenter

Nätverk = Guld!

Som Sveriges mest framgångsrika fotbollsklubb är Malmö FF ett varumärke som både syns och märks. Malmö FF exponeras miljontals gånger under ett år.
Med framgångarna på 2010-talet har MFF:s varumärke flyttats upp till en ny dimension – med allt vad det innebär av ökad mediebevakning.

Men ensam är inte stark! Niclas Carlnén, VD för MFF, kommer exklusivt för oss att berätta om vikten av samarbetet med näringslivet och vad nätverket betyder för guldklubben. Men det handlar inte bara om fotboll, utan också om MFF:s och Malmös plats i världen – hur en idrottsförening agerar i turbulenta tider och hur ett historiskt starkt samhällsengagemang format de insatser som MFF bedriver vid sidan av fotbollsplanen idag.

Vi träffas denna gång på Eleda Stadion. Stadion invigdes 2009 och har varit Malmö FF:s hemmaplan sedan dess. Här har skördats några av de största framgångarna i klubbens historia – bland annat sex SM-guld, två Champions League-gruppspel och tre Europa League-gruppspel.

Under kvällen går vi också en kortare tipsrunda i Eleda Stadions spännande lokaler med möjlighet att vinna matchbiljetter till någon av höstens matcher. (Förutsatt att pandemin tillåter och restriktionerna lättar).

Det blir också lite mingel med bubbel i glasen och goda tillbehör – en kväll när två guldnätverk möts!

Varmt välkommen med din anmälan!

0