Datum / Tid


Pris

200 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
300 kr/pers för icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdag är den 12 maj.

Nätverket för VD-assistenter

En eftermiddag i fullt flow – online!

Visst vill vi alla ha lite mer flow i våra liv? Att vara i det tillstånd när allting bara stämmer och vi har full kontroll. Men hur ska vi då leva och hur kan vi sätta oss i system för att hamna i Flow? Det skall Patrick Oderling, performance coach, från företaget Flow Mo ge oss svar på. Patrick är i grunden golfcoach, men idag en alltmer anlitad föreläsare och coach inom både idrotten och näringslivet.

Dessutom får vi praktiska tips på hur vi kan mäta och förbättra vår sömn. Sömn är nämligen ditt hemliga vapen för att få ett längre, friskare och ännu mer framgångsrikt liv. Den enskilt viktigaste faktorn när det gäller förmågan att hamna i Flow är just SÖMN.

Vi träffas denna gång helt online och inspelning sker på Scandic Triangeln i deras nyinredda webbmötesrum. Detta gör att du får möjlighet att se hur webbmöte kan vara ett bra alternativ till de fysiska möten som vi annars behöver ställa in.

Vi kommer även att lyssna Helena Johansson Strässle och vår egen Lena Bjelkedahl från Malmö Opera som kommer att berätta om vilka fantastiska föreställningar vi har att se fram emot till hösten.

Men vad är en kväll utan ett besök på Operan? Nej just det, ingenting! Så alla som deltar i Webbinariet kommer att få en biljett till ett genrep av Malmö Operas storsatsning i höst – Funny Girl. Operakvällen kommer då att föregås av en träff i fysisk form där vi kommer att ta igen allt förlorat mingel med bubbel och tilltugg på härliga Scandic Triangeln.

Så lär dig komma i fullt flow och få en kommande höstshow!

Då vi har ett begränsat antal platser till Malmö Opera vill vi reservera oss för att arrangemanget kan blir fullbokat. Först till kvarn gäller.

Varmt Välkommen med din anmälan!

0