Datum / Tid


Plats

Per Albin Hanssons väg 36D, 214 32 Malmö

Pris

Kostnadsfritt för dig som medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.
Är du inte medlem i nätverket vänligen kontakta Marie Voss.

Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdag är den 11 juni.
(Glöm inte meddela ev. kostavvikelser)

Nätverket för VD-assistenter

Framgångsrikt och kreativt ledarskap på Funnys Äventyr – en magisk mötesplats!

Välkommen till ett möte kring kreativt ledarskap – på en magisk plats full av sagor.
Till­sammans lyssnar vi på Kerstin Sääw, IHM Business School, när hon lär oss hantera förändringar och bli bättre på att förstå andra människor. Kerstin kommer dela med sig av konkreta och inspirerande tips som hon har lärt sig under en 20 år lång karriär. Kerstin är också en av de populära lärarna inom ledarskap och kommunikation i utbildningen till certifierad Executive Business Assistant.

Vi möts på Funnys Äventyr, Malmös nya kulturhus för barn vid Mobilia. Funnys Äventyr är en värld full av sagor där barn och vuxna ska inspireras till att läsa, leka och lära tillsam­mans. På Funnys Äventyr får vi uppleva barnböckerna vi älskar – på riktigt. En plats där man kan ta klivet in hos Alfons Åberg, leka hemma hos Pettson&Findus – eller hälsa på hemma hos Mumintrollen.

Bakom Funnys Äventyr står dramatikern och regissören Staffan Götestam, samt nöjesentreprenören och teaterchefen Julius Malmström. Tillsammans delar de ett brinnande intresse för barnkultur, både från Nöjesteatern i Malmö och Astrid Lindgrens värld som Staffan Götestam grundade en gång i tiden.

Helené Lloyd VD på Funnys Äventyr kommer att berätta om huset och dess bakgrund. Dessutom kommer hon att ge oss en guidad tur i den magiskt vackra miljön, som passar utmärkt för events och kundträffar.

Det kommer att serveras bubbliga drycker och härliga snittar i Funnys Trädgårdscafé.

Varmt välkommen!

0