Datum / Tid


Pris

Kostnadsfritt för dig som medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.
Är du inte medlem i nätverket vänligen kontakta Marie Voss.

Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdag är den 15 februari.

Nätverket för VD-assistenter

Are you ready for global business?

I dagens värld av internationellt samarbete och virtuella team anses interkulturella färdigheter vara en viktig kärnkompetens. Ju mer mångfald din arbetsplats har, desto fler kommunikationsstilar och kulturella krockar kan uppstå mellan kollegor, affärspartners och kunder. Kulturell intelligens är ”förmågan att relatera och arbeta effektivt över kulturer, gränser, perspektiv och alla likheter och skillnader.” Oavsett om du reser mycket på jobbet eller är en del av ett internationellt team är interkulturella färdigheter alltid relevanta.

Under föredraget kommer vi att titta på hur kultur på jobbet påverkar individens tänkande och beteende samt få en överblick över interkulturella kompetenser.

Stephanie Gibbs – interkulturell tränare och konsult från Storbritannien och Frankrike, kommer att guida oss i dessa globala färdigheter. Stephanie är bosatt i Sverige sedan 15 år tillbaka och har erfarenhet av både personalutbildning och utveckling samt individuell coachning. Hon är certifierad interkulturell Berlitz-tränare och Head of Business Development Berlitz Seminars Nordic.

Berlitz är en global aktör inom språkutbildning och interkulturell träning som erbjuder högkvalitativa utbildningar för företag och organisationer.

Vi träffas denna gång helt digitalt via Zoom och länk kommer att skickas ut i god tid före mötet. Ta gärna del av våra riktlinjer för användande av zoom.

Så passa på att vässa din interkulturella kompetens!

Varmt Välkommen med din anmälan!

0