Datum / Tid


Plats

Norrvikens Trädgårdar, Kattviksvägen 233, Båstad

Pris

Kostnadsfritt för dig som medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.
Är du inte medlem i nätverket vänligen kontakta Marie Voss.

Sista anmälningsdag är 6 september.

Nätverket för VD-assistenter

Välkommen till en LYXTORSDAG mitt i september! 

Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter kickar igång hösten med en härlig kultur- och visningsresa till Norrvikens trädgårdar och RAVINENS Kulturhus i Båstad.

På RAVINEN Kulturhus blir det en visning av konstutställningen och Birgit Nilsson-salen, en spelplats och ett allrum för olika former av sceniskt skapande och med många möjligheter för den stora konferensen.

Vi fortsätter in i Norrvikens trädgårdar, med sina hela 14 hektar till yta. Här finns många företags eventmöjligheter i trädgården, Victoriahuset och Villa Abelin. I villan finns åtta vackra konferensrum, två sviter och Restaurang Orangeriet. De pågående utställningarna är bland annat Sveriges främste festarrangör, Micael Bindefeld, inspiratör och växtälskare som dukar upp till fest för sina gäster i Norrvikens gröna växthus.

Det bjuds på Norrviken Champagne samt en lättare middag med säsongens smaker.

Vid avresa hemåt utlovas också en liten goodiebag att ta med hem.

Gemensam buss avgår från Malmö Centrum, Norra Vallgatan vid Frans Suellstatyn, kl 14.00. På bussen serveras förfriskningar under tiden som vi passar på att lyfta utmaningar/frågeställningar för vår yrkesroll. Har du någon särskild fråga du vill ta upp i detta sammanhang maila Marie Voss innan mötet. Bussen tar oss sedan hemåt ca 19.30/19.45 från Norrvikens trädgårdar tillbaka till Malmö Centrum.

Då denna visningsresa bygger på fysiska intryck kan vi inte erbjuda digital medverkan denna gång!

Varmt Välkommen till en bubblande kväll i magisk miljö! 

0