Datum / Tid


Plats

Quality Hotel The Mill, Amiralsgatan 19, Malmö, Sverige

Pris

Kostnadsfritt för dig som medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.
Är du inte medlem i nätverket vänligen kontakta Marie Voss.

Sista anmälningsdag är 19 april.

Nätverket för VD-assistenter

Skapa psykologisk trygghet i en otrygg tid!

När omvärlden är osäker, ekonomin i gungning och många varslas är det lätt att tappa sitt fotfäste och sin trygghet. Det är då viktigare än någonsin att arbeta på ett sett som gör att vi får välmående och effektiva team. En faktor som är överordnad alla andra – är just psykologisk trygghet.

Det betyder att vi tillsammans med andra vågar vara oss själva, erkänna misstag och komma med idéer utan att riskera att bli straffade eller förödmjukade. Det är först då vi skapar rätt förutsättningar för en lärande och utvecklande organisation även i kristider som nu.

Vi har bjudit in Malin Holm föreläsare, Team & Ledarskapskonsult som skall lära oss grunderna i hur vi skapar psykologisk trygghet i våra team.

Vi träffas denna gång på Quality Hotel The Mill – Malmös färgstarkaste mötesplats. Hotelldirektör Madeleine Thott med kollegor visar hotellets olika mötesfaciliteter och därefter blir det Bubbel & Babbel = Härligt mingel & Nätverkande!

Glöm inte att ta med ditt visitkort, eller motsvarande, då det vankas tävling med lyxiga priser!

Du som inte har möjlighet att vara med på plats kan följa föredraget mellan ca 14.00 och 15.00, digitalt. Ange detta i din anmälan!

Varmt Välkommen med din anmälan!

0