Datum / Tid


Plats

Hotel Skansen, Kyrkogatan 2, Båstad

Pris

Kostnadsfritt för medlemmar i Handelskammaren och aktieägare i Båstad Tennis och Hotel AB.

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Utebliven närvaro utan avanmälan debiteras med 300 kr.

Anmäl dig senast den 24 april.

Nätverksträff – evenemangsorten Båstads framgångar och framtid

Vi hälsar dig, dina kollegor och respektive varmt välkomna till vårt mingelevent på Hotel Skansen för medlemmar i Handelskammaren och aktieägare i Båstad Tennis och Hotell AB.

Sommaren närmar sig (även om man ibland tvivlar) och i Båstad pågår förberedelserna för fullt inför sommarens alla evenemang. Du får träffa några av de som bakom kulisserna ordnar alla spännande aktiviteter som lockar tusentals turister till den skånska havspärlan.

För 18:de året i rad är Christer Hult, Tournament Director, med och arrangerar Swedish Open. Tennisturneringen har flera gånger fått spelarnas utmärkelse ”mest uppskattade turnering”. Vad är det som gör turneringen så populär och hur arbetar tävlingsledningen för att få stjärnorna att komma till Båstad? 2018 bjuder också på en hel del nyheter som Christer kommer att presentera för oss.

Karin Bengtsson, VD Båstad Turism och Näringsliv, ger oss en helhetsbild över de evenemang som är planerade till sommaren. En av de största nyheterna är att World Padel Tour kommer till Båstad. Vi diskuterar också hur Båstad ska fortsätta att växa som evenemangsort och hur viktigt det är för en regions tillväxt och utveckling.

Dagen avslutas med lättare förtäring och dryck samt ett affärsmingel i toppklass!

Spela golf på Båstad GK lördagen 28 april för endast 300 kr
Vi har bokat tre fyrbollar mellan kl 10.00 – 10.20 för spel på Båstad GK Gamla bana. Greenfee för Handelskammarens gäster – endast 300 kr. Anmäl dig till katarina.jonsson@handelskammaren.com om du önskar spela golf. I anmälan anger du ditt golf-id. Först till kvarn…

Träffen arrangeras i samarbete med Swedish Open i Båstad, Hotel Skansen samt Båstad Turism och Näringsliv AB.

Varmt välkommen!

0