Datum / Tid


Plats

Makadamgatan 11, Helsingborg, Sverige

Pris

Kostnadsfritt och enbart öppet för medlemsföretag i Handelskammaren. Här hittar du våra medlemmar. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 1 februari.
Begränsat antal platser- först till kvarn gäller!

Observera att vid utebliven närvaro utan avanmälan debiteras 300kr.

Nätverksträff Stockholms Auktionsverk i Helsingborg

Följ med oss på ett spännande besök hos Stockholms Auktionsverk i Helsingborg. I takt med att vi börjar tänka mer hållbart och cirkulärt ökar intresset för auktioner. Branschen är idag superhet.
På vårt besök kommer verksamhetschef Cecilia Öhrn Bonard att berätta om verksamheten i Skåne och hur framtidsplanerna ser ut.

I samband med besöket har du möjlighet att få ett objekt värderat av Joakim Bengtsson känd från TV:s Antikrundan. Det kan vara något som du äger eller något från ert företag. Ta med foto om du är nyfiken på ett stort föremål . I Antikrundan brukar Joakim ofta värdera keramikföremål.

Vi får också se objekt som snart ska auktioneras ut. Möjligheten att göra fynd är stor!

Auktionsverket bjuder på tilltugg och förfriskningar under besöket.

Välkommen!

Stockholms Auktionsverk grundades 1674, på initiativ av friherre Claes Rålamb, dåvarande överståthållare i Stockholm. Det är världens äldsta ännu verksamma auktionshus.

Stockholms Auktionsverk är den ledande nordiska marknadsplatserna för konst, konsthantverk och äldre och modernare antikviteter.

0