Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö

Pris

200 kr/person

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Observera att vid avanmälan, senare än fyra dagar innan arrangemanget, utgår full avgift.

Sista anmälningsdag är den 15 oktober.

Vi inleder med frukostfralla och kaffe!

Neuroledarskap – konsten att leda dig själv och andra på hjärnans villkor

Inspirationsseminarium med Jana Söderberg, verksamhetsansvarig för Motivationslyftet by Star for Life, kommunikationstränare och coach.

Många elitidrottare får idag mental träning som en självklar del i sitt träningsprogram. Förmågan att mentalt kunna hantera en kritisk tävlingssituation, skadeperiod eller andra motgångar förutsätter träning och kunskap om hur hjärnan fungerar. Som chef, medarbetare, förälder eller elev krävs det idag samma mentala styrka för att kunna se möjligheter i en snabbt förändrande värld och för att vara hållbar trots höga utmaningar.

Idag är enbart ca 16 procent av Sveriges anställda motiverade i sitt arbete (undersökning av SIFO). En skrämmande siffra. Hur kan vi påverka vår motivation, stresstålighet och vårt inre engagemang på lång sikt?

Neuroledarskap är konsten att leda sig själv och andra genom en bra förståelse för hjärnans grundmekanismer och hur dessa med konkreta verktyg kan påverkas för att skapa motivation, arbetsglädje och personligt ansvarstagande.

Handelskammaren tillsammans med Motivationslyftet by Star for Life bjuder in till ett inspirationsseminarium  om självledarskap, motivation och psykisk hälsa. Låt dig inspireras till att skapa en hållbar och motiverande arbetsmiljö och samtidigt investera i nästa generation.

Varmt välkommen!

0