Datum / Tid


Plats

Stridsvagnsvägen 14, Kristianstad, Sverige

Pop-Up kontor på Krinova med mingelkväll och fredagsfrukost (5-6 oktober)

Vi vill träffa dig!

Den 5-6 oktober fokuserar Handelskammaren särskilt på nordöstra Skåne och sätter upp ett Pop-Up kontor på Krinovas Innovationsarena i Kristianstad. Vi hoppas få se dig vid något eller några av våra aktiviteter. Det går också bra att bara titta förbi vårt Pop-Up kontor, så berättar vi mer om hur vi kan samverka.

Vi vill veta vad du tycker! – 5 oktober
Dina tankar om regionens framtid är viktiga för oss. Därför är vi nyfikna på hur du som företagsledare upplever regionen och vilka tankar som finns kring utmaningar och möjligheter. Välkommen till ett samtal där vi tar temperaturen på regionen nu och i framtiden.

Adress: Loftet på Krinova, Stridsvagnsvägen 14, Kristianstad
Tid: 14:30-16:30

Mingel och samtal om regionens utveckling – 5 oktober
På kvällen den 5 oktober träffas vi och minglar på Lilla P. Där kommer bland annat vår vd Stephan Müchler berätta mer om hur regeringens infrastrukturplaner påverkar vår region.

Här får du möjlighet att träffa flera av Handelskammarens medarbetare och medlemmar och även knyta nya kontakter med företagare i regionen. Vi bjuder på enklare tilltugg och ett glas god dryck.

Adress till Lilla P: Nya Boulevarden 8, Kristianstad
Tid: 18:00-20:00
Anmäl dig: Mingelkväll

Fredagsfrukost på Krinova – Produktiviteten i Skåne – 6 oktober
Under två års tid har Sydsvenska Industri- och Handelskammaren i samarbete med bland andra Region Skåne och Kristianstads kommun drivit projektet Produktivitetskommissionen i Skåne. På näringslivsfrukosten hos Krinova, den 6 oktober kommer Handelskammarens chefekonom Pernilla Johansson presentera resultatet av analysen. Välkommen till en spännande frukost där du får lära mer om hur produktivitet driver tillväxt och vilka grundförutsättningar som behövs för att bli en tillväxtregion.

Adress till frukosten: Stridsvagnsvägen 14, Kristianstad
Tid: 09:15-10:15

Välkommen till två spännande dagar!

0