Datum / Tid


Pris

Kostnadsfritt för medlemmar i Handelskammarens Tankesmedja.
495 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
795 kr/pers för icke medlemmar.

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Observera att vid utebliven närvaro utan avanmälan debiteras 300kr.

Sista anmälningsdag är den 9 december kl 12:00.

Så blev hållbarhetsåret 2020… och hur blir 2021?

Välkommen till detta event som knyter ihop året som var och blickar framåt mot 2021!

Året 2020 blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vad var fokus och ambitionerna i början av året? Vad blir resultatet och vilka lärdomar tar vi med oss? Vi blickar framåt mot 2021 och vilka områden och trender inom hållbarhet som vi behöver ha koll på.

Först ut får vi höra från Gabriel Wikström som är nationell samordnare för Agenda 2030. Fokuset blir vad som händer inom Agenda 2030 på nationell nivå, vad är prioriteringar och utmaningarna för att accelerera arbetet.

Sedan får vi lyssna till Mattias Goldmann, hållbarhetschef på Sweco. Mattias kommer ge oss en sammanfattning av vad som format hållbarhetsåret 2020 samt vilka trender det gäller att fokusera på under 2021.

Det blir även tid för frågestund och diskussion.

Varmt välkomna!

Gabriel Wikström Gabriel Wikström är utsedd av regeringen att vara nationell samordnare för Agenda 2030. Han tillträdde tidigare i år och ska arbeta med att Agenda 2030-frågorna stärks runt om i vårt samhälle, i kommuner, regioner, näringsliv, civilsamhället och akademin.

Mattias Goldman är idag hållbarhetschef på Sweco. Han har tidigare varit VD för tankesmedjan Fores samt talesperson för Gröna Bilister. Mattias har utsetts till Mäktigast i Hållbarhetssverige och dubbats till riddare av franska regeringen för sitt klimatarbete”.

0