Datum / Tid


Pris

Kostnadsfritt och endast för medlemmar i HR-lunchen.
Vi tar löpande emot nya medlemmar, kontakta Johanna Krantz för mer information.
Nätverket är för dig som arbetar med HR.

495 kr/pers för icke-medlemmar i HR-lunchen och för dig som vill testa på.
Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 12 mars kl. 9.00.

Så kan HR hjälpa medarbetare att ”dumpa bagaget”! – online

Hur kan du i din HR-roll vara ett viktigt stöd när någon i din organisation visar tecken på att ha drabbats av en djupare sorg?

När man pratar om sorg eller kris, är det ofta i samband med ett dödsfall. Men sorgereaktioner kan även uppstå vid andra förluster. En skilsmässa, ett husdjurs död, mobbning på arbetsplatsen, tillitsförluster, sjukdom, psykisk ohälsa eller arbetslöshet är några exempel på händelser som innebär en förändring av ett välkänt livsmönster och det är fullt naturligt att dessa kan utlösa en kris och sorgereaktioner. Vad de flesta av oss däremot saknar är ett naturligt sätt att hantera detta.

Välkommen till nästa träff med HR-lunchen – online, där du kommer att få lyssna till Kristin Dahlberg som är certifierad handledare i sorgbearbetning och driver bolaget Livsgnista.

Du kommer att få konkreta verktyg och tips som är värdefulla i din roll som HR och hur du kan hjälpa dina medarbetare. Precis som vi brukar så kommer vi att dela in oss i mindre grupper för att byta erfarenheter och få inspiration.

Välkommen!

0