Datum / Tid
Plats

Handelskammaren, Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö

Pris

Kostnaden för de tre dagarna är 15 000kr.

Moms tillkommer.
Anmälan är bindande. Antal platser är begränsade.

I priset ingår även frukostfralla, lunch och fika.

Sista anmälningsdag är den 25 augusti.

Diplom erhålls efter genomgången kurs. 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmanar därför alla med luftvägsinfektion att avstå från fysisk/direkt kontakt för att inte smitta andra deltagare. Om du har symtom, även lindriga sådana, hör av dig till oss så förbereder vi ett digitalt möte istället. Tack för visad hänsyn!

Styrelseutbildning

För dig som inte har gått en styrelseutbildning, eller vill fräscha upp dina kunskaper och känna dig trygg i framtida styrelseuppdrag, erbjuder Handelskammaren tillsammans med StyrelseAkademien Skåne en styrelseutbildning som även omfattar en heldag om hur man bygger en stark profil på LinkedIn.

Styrelseutbildning:

1 september
 – LinkedIn

Utbildningens syfte är att ge dig konkret kunskap om hur du bygger ditt professionella varumärke på LinkedIn med fokus på styrelseuppdrag.
Kristina Jarring Lilja, professionell styrelseledamot och ordförande i StyrelseAkademien Skåne berättar hur hon byggde sin profil och vad man bör tänka på om man vill vara aktuell för styrelseuppdrag.
Kursledare: Linda Björck
OBS! Ta med dator då du arbetar på plats med LinkedIn.

23 september och 15 oktober
– Rätt fokus i styrelsearbete för aktiebolag (del 1 och 2)

Rätt fokus i styrelsearbetet ger dig grunderna och verktygen, så att du på ett professionellt sätt kan bidra till att utveckla ditt bolags lönsamhet och prestation på lång sikt.

Utbildningen kan direkt omsättas i praktisk verklighet. Du lär dig hur styrelsen och dess arbete kan struktureras och du får med dig verktyg som hjälper dig i detta arbete. Förutom ett gediget utbildningsmaterial får du checklistor, mallar och boken ”Vägledning till god styrelsesed”, StyrelseAkademiens normgivande kod inom styrelsearbete.

Utbildningen är uppdelad i fyra block som täcker det mesta du behöver veta om bolagsstyrning: hur du får Rätt bemanning, Rätt styrning, Rätt inriktning, samt ett mer praktiskt avsnitt om Rätt arbetssätt som även berör ansvarsfrågan.
Kursledare: Göran Sjöholm
Läs mer om utbildningen här.

Diplom erhålls efter genomgången kurs och du ges möjlighet att certifiera dig.

0