Datum / Tid


Plats

Teko Tryck Thure Carlssons väg 14, 294 35 Sölvesborg

Pris

Kostnadsfritt och exklusivt för dig som arbetar på något av Handelskammarens medlemsföretag. Här hittar du våra medlemmar.
Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Vi inleder med mingel och en enklare fika.

Sista anmälningsdag är den 10 mars.
Observera att vid utebliven närvaro utan avanmälan vid kostnadsfritt event debiteras 300kr.

Teko Tryck – från grå disktrasa till färgglad inredningsprodukt världen över

Disktrasan är en svensk uppfinning från 1949. Den svenska tillverkaren Teko Tryck har genom sin satsning på tryckta ”trasor” förvandlat den grå disktrasan till en färgglad inredningsprodukt som gör succé välden runt. Genom att satsa internationellt säljs i dag disktrasan i så avlägsna länder som Sydkorea, Japan och Australien. I Sydkorea slår den bland annat försäljningsrekord via tv-shop, eller vad sägs om 96 000 sålda trasor på 30 minuter!

Satsningen på trycka disktrasor gjordes 1994 och idag är de flesta av alla design- och promotiondisktrasor tryckta i Sölvesborg hos Teko Tryck. I sitt produktsortiment har de även tryckta köks-och velourhanddukar och ett etablerat samarbete med Formpress på Öland där man trycker motiv på deras brickor.

På vårt företagsbesök får vi lyssna till Johanna Olofsson, vd, som tillsammans med sin far Nils Persson, grundare till TekoTryck, berättar om företagets resa.

Som vanligt får vi en guidning i produktionen och får även titta på ett urval av alla disktrasor som TekoTryck tagit fram genom åren och som visas i deras showroom. Vi låter Johanna och Nils berätta vilken trasa som blev en oväntad hit? Något motiv som floppade? Men kanske viktigast vilken blir din favorit efter vårt besök?

Begränsat antal platser, så först till kvarn!

Tipsa gärna intresserade kollegor – varmt välkommen!

0