Datum / Tid


Plats

Clarion Hotel & Congress Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg, Malmö

Pris

3 900 kr/person för medlemsföretag i Handelskammaren eller i Transportindustriförbundet
4 400 kr/person för övriga
Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Vill du få tillgång till alla de valbara seminarierna i digital form? Tilläggspriset för access till alla inspelade seminarier är 1500 kr (valfritt). Länk till inspelningarna skickas ut den 23:e november.

Sista anmälningsdag är den 10 oktober.

Tulldagen 2023 – Sveriges största mötesplats för tullfrågor

Tulldagen är ett heldags arrangemang för dig som arbetar med tull, internationell handel och transportfrågor. Tulldagen anordnas varje höst i Stockholm, Göteborg och Malmö och ger deltagarna möjlighet att få information om tullförändringar på både kort och lång sikt. Förra året deltog 300 personer och ett 20-tal utställare på Tulldagen i Malmö, för att lära sig mer men även för att träffa kollegor som också arbetar med tullfrågor.

I år kommer vi som vanligt att arrangera Tulldagen på plats i Malmö, närmare bestämt den 17 oktober, och vi kommer även erbjuda ett digitalt halvdags arrangemang den 23 november.

Innehållet på Tulldagen 2023 är precis som tidigare år varierat. Såväl i de gemensamma passen som i de valbara seminarierna tas en mängd intressanta ämnen upp inom området tull, internationell handel och transport.

 Program

I din anmälan till Tulldagen anger du vilka av de valbara seminariepassen du vill delta i. Observera att till några av passen är det begränsat antal deltagare.

Varmt välkommen till Tulldagen i Malmö den 17 oktober 2023!

Tulldagen arrangeras även i Göteborg den 26 oktober, i Stockholm den 16 november och online den 23 november.


Tulldagen är ett samarrangemang mellan Tullverket, Transportindustriförbundet och Handelskammaren.

0