Nätverket för VD-assistenter

Vi besöker Oceanhamnen i det nya innovativa Helsingborg!

Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter bjuder in till en härlig sommaravslutning i Helsingborg med premiärvisning av Scandic Oceanhamnen, föredrag och massa härlig inspiration!

Mellan den 30 maj och 3 juli pågår H22 City Expo i Helsingborg. H22 City Expo utgår från fyra huvudområden i staden; Oceanhamnen, Cityområdet, Drottninghög och Slottshagen. Under dessa dagar bjuder Helsingborg in världen att utforska nya vägar framåt för en hållbar stad, där livskvalitet står högst på listan. Innovation och samarbete blir en grogrund för allmänna lösningar till planetens stora utmaningar. Och så klart skall vi vara där!

Jan Magnusson, näringslivsutvecklare Helsingborgs stad, kommer inleda och berätta om bakgrunden till de nysatsningar som görs i staden. Därefter kommer Katarina Björnsdotter, regionchef på Handelskammaren, ge oss en inblick i det nya innovativa Helsingborg. Vi får bland annat höra om HETCH – ett startup Community och ekosystem för tech-bolag.

Vi träffas denna gång på splitternya Scandic Oceanhamnen. Ett stenkast från Helsingborgs stadskärna, längts ut på den historiska hamnpiren med utblick över Öresund. Vi kommer bekanta oss med hotellet, avnjuta mat & dryck samt om väder och vind tillåter beundra utsikten från den vackra terrassen.

Buss avgår från Malmö Centrum kl 14.30. På bussen serveras förfriskningar och så använder vi restiden till att berätta om våra respektive verksamheter, ett inslag som många efterfrågat. Bussen avgår sedan tillbaka till Malmö ca 19.00.

För dig som inte kan vara med på plats kommer det finnas möjlighet till digital medverkan under föredragen.

Varmt Välkommen med din anmälan!
0