Vill du ta en promenad med vår chefekonom?

Nu har du som är VD eller platschef möjlighet att boka in en promenad på tumanhand med vår chefekonom Sara Åhlén Björk!

Mötet fokuserar på att lära känna varandra och förstå varandras branscher, intressen och utmaningar. Inget företag är för litet, ingen tanke är för stor! Diskussionerna kan därför behandla frågor, tankar, idéer och åsikter i allt från makroekonomi och politik till mer bransch- och företagsspecifika utmaningar och strategier. Det är du som bestämmer ämne och låter diskussionen utvecklas därefter.

Sara har en doktorsexamen i Nationalekonomi från Stockholms Universitet. Hon har tidigare arbetat som global affärsområdeschef för Valutor på Nordea Markets i Köpenhamn, hon har varit ansvarig för Riksbankens EU-arbete och bott och arbetat i Bryssel. Sara har arbetat med visioner, strategier och affärsutveckling i över 10 år och var till exempel med och startade upp Maersk Lines strategiavdelning. På senare år har hon arbetat mycket med bankers digitala utveckling. Sara älskar allt som har med sport att göra och har själv tillhört landslaget i segling med många ädla medaljer som resultat.

Häng på trenden med ett promenadmöte och anmäl ditt intresse redan idag!

Först till kvarn gäller!
Det kommer att finnas ett tillfälle varje onsdag hela hösten, så meddela vilken onsdag som skulle passa just dig till Victoria Karlsson.