Datum / Tid


Pris

Kostnadsfritt och enbart öppet för medlemmar i Trade Network eller Inköpsnätverket.

Sista anmälningsdag är den 27 april kl 13.00.

Webbinarium: Så slår corona mot världshandeln – Trade Network & Inköpsnätverket

För inte så länge sedan var Brexit, handelskriget mellan USA kontra Kina, upptrappade sanktioner faktorer som oroade företag med internationell handel. Nu är allt detta överskuggat av konsekvenserna som spridningen av coronaviruset orsakar när länder stängs ner och företag tvingas dra ner på sin verksamhet. Osäkerheten är stor kring hur länge det kommer att fortgå och vilka konsekvenserna kommer att bli för företag och ekonomin i stort.

Pernilla Johansson, senior ekonom på Swedbank, kommer att ge en lägesbild om hur denna utveckling slår mot världshandeln och svenska ekonomi. Pernilla ger även sin bild på hur det sydsvenska näringslivet drabbas.

Detta webbinarium är öppet för dig som är medlem i vårt nätverk Trade Network eller Inköpsnätverk.

Trade Network: Detta är nätverket för dig som arbetar med internationell handel och som ger dig närmare 100 extra kollegor som gillar internationell handel. Vi har varit igång sedan 2010 och tar löpande emot nya medlemmar.

Inköpsnätverket: Nätverket för dig som inköpare där du får möjlighet att knyta nya kontakter och diskutera aktuella frågeställningar inom inköp. Vi tar löpande emot nya medlemmar.

Varmt välkommen med din anmälan!

0