Datum / Tid


Pris

595 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
995 kr/pers för icke medlemmar.

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Observera att vid utebliven närvaro utan avanmälan debiteras 300kr.

Sista anmälningsdag är den 4 december kl 12:00.

I avgiften ingår Karins bok ”Fashionabla varumärken och passionerade entreprenörer” och skickas ut efter webbinariet.

Webbinarium: Sociala medier och varumärken

– Vad kan vi lära av celebriteter på nätet?

Välkomna till ett webbinarium som tar er med på digitala äventyr där varumärken formas och internationella företag skapas. Att bygga varumärken genom sociala media har blivit ett viktigt inslag för företag och företagare. Ofta har unga generationer skapat digitala kulturer där varumärken och celebriteter blir bärare av värden och ekonomiska möjligheter. Hur kan vi inspireras av nätets celebriteter för att nå ut med budskap?

Sociala media har blivit både en möjlighet och för vissa en svårighet. Hur ska vi hantera denna plattform för att kommunicera? Webbinariet ger er tips på hur företag kan tänka och rikta ett budskap. Vi inspireras av företagare som skapat sina verksamheter på nätet och är skickliga med att utveckla potentialen i sociala media.

Vi bjuder in till detta webbinarium med Karin Winroth, Ekonomie doktor, som bygger på arbetet kring hennes senaste bok ”Fashionabla varumärken och passionerade entreprenörer”. Karin Winroth är verksam som konsult, forskare och lärare. Hon vill förmedla en nyfikenhet och en äventyrskänsla för att ge sig ut på nätet och forma budskap. Hennes tidigare böcker handlar om varumärken, entreprenörskap, ledarskap och företagskultur.

0