Datum / Tid


Pris

495 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
795 kr/pers för icke medlemmar.

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Observera att vid utebliven närvaro utan avanmälan debiteras 300kr.

Sista anmälningsdag är den 16 oktober kl 12:00.

Webbinarium: Ta kontrollen över din sömn! – med Lisa Carpevi

Har du svårt att somna, ligger du vaken på natten eller vaknar du för tidigt på morgonen? Eller sover du för lite för att du slarvar med att komma i säng på kvällen? Då är du inte ensam!

Sömnstörning är ett av vårt tids vanligaste folkhälsoproblem och gör oss till lite sämre människor än vi egentligen är. Orken tryter, hälsan påverkas, problemlösnings- och samarbetsförmågan försämras, ledarskapsegenskaperna naggas i kanten och kreativiteten minskar. Men det går faktiskt att lära kroppen och hjärnan att på nytt förstå vad som gäller och hur det borde vara.

Steg ett är kunskap och insikt. Steg två är att kartlägga och förstå sina beteenden. Och steg tre är att bestämma sig och genomföra förändringen. Inte så svårt egentligen för den som vill leva mer hållbart och fungera bättre både på jobbet och hemma.

Lisa Carpevi som själv har erfarenhet av många års sömnlöshet inspirerar med sin egen sömnresa och arbetar numera med att lära och hjälpa andra att sova bättre genom föreläsningar, sömnskola och coachning.

Välkommen till ett spännande webbinarium!

0