Datum / Tid


Pris

250 kr/pers för medlemmar i Handelskammarens Tankesmedja.
595 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
995 kr/pers för icke medlemmar.

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Observera att vid utebliven närvaro utan avanmälan debiteras 300kr.

Sista anmälningsdag är den 13 oktober kl 12:00.

Webbinarium: Varför biologisk mångfald är relevant för näringslivet

Vad innebär biologiskt mångfald för näringslivet? Varför behöver de se över naturkapitalet? Hur kan man räkna på biologisk mångfald och företagens påverkan? Hur jobbar organisationer och näringslivet med frågan?

Välkomna till detta event om biologisk mångfald!

Eventet lyfter varför biologisk mångfald är relevant för näringslivet. Inledningsvis får vi lyssna till Ecogain som introducerar vad biologisk mångfald innebär och dess affärsrelevans. Åsa Abel, affärsområdeschef för Ecogain och stödjer företags strategiska arbete med biologisk mångfald, presenterar ett index som visar hur företag arbetar med biologisk mångfald idag och vad det innebär i praktiken.

Vidare får vi höra från Maria Thorell från Calluna som berättar om deras verksamhet och arbete med biologisk mångfald. Ordföranden från föreningen Framtidens Natur & Kulturarv, Sindre Magnusson, berättar sedan om hur man kan engagera företag och markägare, men lyfter även föreningens målfokus och långsiktig förvaltning av mark.

Slutligen från vi höra från företag som arbetar med biologisk mångfald och vad det innebär för dem. Först ut är Vattenfall som pratar om deras arbete med biologisk mångfald och sedan fortsätter Cementa som berättar om deras strategi för hållbar markanvändning.

Varmt välkommen med din anmälan!

0