Att våga börja som affärsängel, Växjö

Birthe Björkenstock, coach och ny affärsängel, delar med sig av sina coachningstips och hur hon vågade börja sin bana som affärsängel.
Dessutom finns det möjlighet att boka individuell coachning. OBS! Begränsat erbjudande om individuell coachning för de 10 första som anmäler sig.
Affärsänglar är viktiga för Sverige och framtiden!
Såväl kvinnor som män behöver vara med och påverka vilka som blir framtidens företag. Det är genom nya företag som Sverige får ett mer differentierat näringsliv och säkrar sin välfärd. I digitaliseringens tid behöver många nystartade bolag ofta finansiellt stöd för att vidareutveckla företaget och deras digitala lösningar. Hur vågar man som ny affärsängel komma igång med sina investeringar i onoterade bolag?
Affärsänglar:
Möjliggör för startups att etablera sig och expandera
Tillför kompetens, kontaktnät och kapital
Påverkar vilka som får möjlighet att bli framtidens företag och vilken teknik som kommer bli rådande i framtidens samhälle.
Vid denna träff får vi få ”tips från coachen”: Hur vågar man börja? Hur ska man tänka? Dessutom avslutas träffen med en pitch från ett företag som drivs av kvinnor.
Träffen riktar sig till nya affärsänglar, primärt kvinnor.

VÄXJÖ
När: Tisdag 3 mars 2020, kl. 11:30 – 13:30, registrering och lunchmacka från kl. 11:00.
Var: Växjö, Videum Science Park, Framtidsvägen 14 (registrera parkering i receptionen)
Samma föreläsning går i Kalmar Onsdag 4 mars kl. 15.00-17.00.

OSA: Senast 27 februari kl. 17:00.
Vi bjuder på lunchmacka och fika. Meddela ev. allergier eller specialkost vid anmälan. Antalet platser är begränsat så se till att säkra din plats så fort som möjligt. Om du anmält dig och får förhinder är det viktigt att du avanmäler dig.
Eventuella frågor besvaras av Anna-Karin Swärd, som samordnar aktiviteterna inom DigInvest,
anna-karin.sward@capiro.se, 070-586 25 79.

DigInvest är ett delprojekt inom Digital Business som drivs inom Kalmar Science Park och finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden och Region Kalmar län. Aktiviteterna inom DigInvest arrangeras i samarbete med Investerare Sydost och är kostnadsfria för deltagarna.

0