Future of Tech

Vi välkomnar er till Future of Tech: Ska alla svenska bolag (behöva) bli techbolag?
Digitalisering är ingen nyhet och de flesta företag har jobbat med detta sedan länge. Om arbetet inte är igång känner troligen många av en press och krav från omvärlden och sina kunder. Digitala produkter är nästan en förväntan och en förutsättning för att hänga med i marknaden.

Det har under en tid diskuterats om den fjärde industriella revolutionen där en sammanslagning mellan olika tekniker börjar bli verklighet. Räcker det inte med en digital lösning? Helheten av ett digitalt flöde verkar vara det ”nya”. Men bara för att medierna säger en sak, är det ”rätt” strategi att satsa på en digitalisering?

Vad innebär det egentligen och hur har andra gjort? Och vad är det klokast att satsa på? Vi tror att vi kan närma oss svaren på dessa frågor genom en gemensam diskussion och dela med oss av skarpa talare som diskuterar affärsvärdet av digitalisering.

Future of Tech Podcast
Jenny Hoff och Pär Sikö värmer upp ämnet inför den 12 maj då eventet Future of tech hålls i Malmö. Vi diskuterar ”Ska alla svenska bolag (behöva) bli techbolag tillsammans med John Wibrand från Swegon.

När: 12 Maj, kl 08.00-12.30
Var: Devoteam Creative Tech, Hans Michelsensgatan 10, Malmö.
Biljetter: https://www.eventbrite.com/e/future-of-tech-ska-alla-svenska-bolag-behova-bli-techbolag-biljetter-303688459357
Läs mer här: futureoftech.se

0