Gratis konsultation för att hälso- och designsäkra din arbetsplats för den nya framtiden

Erbjudandet gäller mellan 15 Juni – 15 September 2020

Funderar du över hur du kan hälso- och designsäkra din arbetsplats för framtiden?

Efter en lång tid med distansarbete där många av oss varit hukade över köksbord, suttit nedsjunkna i soffan eller halvlegat i sängen, är vi många som är glada över att få återgå till den fungerande infrastruktur som en arbetsplats erbjuder. Men med den nya framtid vi går tillmötes, kan frågorna vara många.

Kanske funderar du över följande:
– Hur skapar vi en arbetsplats som är säker för alla medarbetare?
– Hur kan vi förena de nya hälsokraven med den stil och atmosfär som vårt varumärke står för?
– Hur får vi till riktigt bra utrymmen och stabila tekniska förutsättningar för de många videokonferenserna som kommer att göras framöver?
– Hur ska de allmänna utrymmena – reception, matsal, toaletter – inredas på ett hälsosäkert och användarvänligt sätt?

På escandi arbetar vi dagligen med dessa frågor. Vi har 15 års erfarenhet av att skapa snygga arbetsmiljöer som fungerar för din specifika verksamhet och i enlighet med ditt varumärke. Vi har även stenkoll på vad som gäller för att hälsosäkra arbetsmiljö efter de nya rådande förhållandena.
Kort sagt: vi designar arbetsplatser som fungerar för en ny verklighet, där utmaningar vi aldrig tidigare ställts inför plötsligt ska hanteras.

Escandi erbjuder Sydsvenska handelskammarens medlemmar ett kostnadsfritt möte  där vi pratar igenom ditt företags specifika förutsättningar, önskemål och behov. Vi presenterar oss själva och berättar om hur vi arbetar. Vi erbjuder därefter 15% rabatt på ordinarie timpris.

Erbjudandet gäller mellan 15 Juni – 15 September 2020 och endast för företag som är medlemmar i Sydsvenska handelskammaren.

0