Pressinbjudan: Här finns Sydsveriges tillväxt

Att det är tryck i svensk ekonomi har knappast någon missat. Men det är inte lika uppenbart hur tillväxten ser ut mer exakt och vad det innebär för Sydsveriges utveckling. Sydsvenska Handelskammaren har analyserat statistiken och kommit fram till att Kalmar och Oskarshamn är två av de stora jobbmotorerna i det privata näringslivet i Sydsverige.

Välkommen den 14 juni för mer information om vad det här innebär för regionen. Anders Borgehed, Regionchef policy sydost, ger sin bild av utvecklingen i Sydost. Representanter från Kalmar kommun, Oskarshamns kommun liksom representanter från näringslivet kommer också finnas på plats.

Datum: 14 juni
Plats:
KS-salen, Stadshuset Kalmar
Tid:
11:30

Bilaga: artikel från vårt senaste nummer av Sydsvenskt Näringsliv

För mer information kontakta:
Annelie Blezell
072- 500 22 74
annelie@oskarshamn.com

0