Årsmöte 2023

Den 1 juni öppnade vi dörrarna till vårt Årsmöte 2023! Att gästen gör festen var tydligt när Handelskammarens medlemmar samlades på Malmö Live för att ta del av Årsmötets beslutsfattande samt de senaste nyheterna från vår verksamhet. Sorlet spred sig snabbt när mingel och nätverkande inledde kvällen innan gästerna tog plats i High Live. Handelskammarens ordförande Kerstin Lindell lotsade deltagarna genom formalia då bland annat nya fullmäktigeledamöter valdes in. Efter avklarat årsmöte var det dags för utdelningen av priset Sveriges Bästa Lärare som i år gick till Marie Gustafsson från Vendestigens Skola i Djursholm. Mötet avslutades med debatt mellan Maria Wetterstrand och PJ Anders Linder som samtalade om den politiska debatten som sker både i media och samhället.

Kvällen bjöd sedan på mingel och förfriskningar. Ett stort tack till alla som förgyllde kvällen!

0