Nytt avsnitt ute – Fredagssoffan med Ulf Kinneson

I detta avsnitt av Fredagssoffan gästas vi av Ulf Kinneson, VD på Orrefors Kosta Boda. Med erfarenhet från företag som Puma Nordic, Tretorn och Intersport berättar Ulf om sin roll som ledare och hans inställning till att utveckla starka varumärken.

Vi får höra honom berätta om hur han förälskade sig i glaset och hur ibland en nypa tur kan förändra hela livet. Vi kommer också få veta mer om hans ledarskapsfilosofi och hur han driver sig själv och sina team genom passion och energi. Dessutom kommer vi att höra mer om det stora ansvaret som kommer med att förvalta Sveriges kultur- och industrihistoria, något som Ulf tar på stort allvar. Samtalet leds i vanlig ordning av Handelskammarens Katarina Björnsdotter.

Sätt er bekvämt till rätta och låt oss tillsammans utforska världen av Kinne, hytta och hantverk genom ögonen på en sann expert och entusiast.

0