Fredagssoffan med Carl-Henrik Dahlqvist

Mycket hjärta – för bygden, platsen och entreprenörskap!

I detta avsnitt av Fredagssoffan får du möta Carl-Henrik Dahlqvist (Carla) som är vd på Kristianstad Golfklubb & Destination. En klubb som under Carlas ledarskap klättrat från krisläge till toppnivå! Samtalet handlar om vikten av att älska och brinna för det du gör. Genom sitt driv och engagemang och hjärta för orten, vill han att fler ska få uppleva Åhus – en dold pärla i Skåne.

Vi får höra honom berätta hur han alltid gått sin egen väg, hur han som 19-åring startade sitt första bolag och hans sex timmars skidresa för att ta sig ner från baksidan på Mont Blanc. Vi får även höra honom berätta om sin korta karriär som flygbolags-vd, vikten av infrastruktur och varför man ger sig in i en ny bransch och startar flygbolag.

In med lurarna och inspireras av Carla och kom ihåg att alltid ha hjärta för det du tar dig an!

0