Datum / Tid


Pris

300kr för medlemmar i Trade Network eller Inköpsnätverket.
495 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren. Här hittar du våra medlemmar.
795 kr/pers för icke-medlemmar.
Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 10 september kl 9.00.

Webbinariet sänds live och du som deltagare kommer kunna ställa frågor via en chatt.

Webbinarium: Brexit – vad händer hösten 2020? – med Erik Lagerlöf

Brexit-förhandlingarna närmar sig ett avgörande skede, men i många frågor är parterna fortfarande långt ifrån varandra. Det finns starka indikationer på att parterna kan få svårt att nå en överenskommelse om ett avtal innan årsskiftet då övergångsperioden tar slut. Vad händer då?

Vi har återigen bjudit in Erik Lagerlöf att berätta om vad som händer i Brexit-processen. Han kommer att ge en aktuell redogörelse av den politiska processen i EU och UK, vilka stötestenarna mellan parterna är och vad som kommer att hända framöver.

Erik kommer också att belysa vad det kommer att innebära för företag om parterna inte når en överenskommelse eller om parterna endast kan komma överens om ett begränsat avtal. Hur bör man som företag förbereda sig och vilka frågor är särskilt viktiga att bevaka under de återstående förhandlingarna under hösten?

Erik Lagerlöf är adj. professor i juridik vid Handelshögskolan och biträdande jurist vid Advokatfirman Vinge samt Visiting Fellow vid St Edmund’s College (Cambridge University). Han har även en bakgrund som rättsekreterare i EU-domstolen både hos det svenska och brittiska kabinettet.  Erik har följt Brexitprocessen sedan före folkomröstningen och är en ofta anlitad föreläsare i ämnet.

Varmt välkommen med din anmälan,

0