Datum / Tid


Plats

Slottsträdgårdens Kafé, Malmöhusvägen, Malmö, Sverige

Pris

Kostnadsfritt och endast för medlemmar i The New Boss – Malmö.

Sista anmälningsdag är den 27 maj.

Träffen sker på Slottsträdgårdens Kafé i Malmö och vi bjuder på frukost!

Vi tar löpande emot nya medlemmar i nätverket.
Nyfiken? Kontakta Johanna Krantz för mer information.

Den hjärnsnälla ledaren! 

Välkommen till sommaravslutning för The New Boss med Trine Grönlund.

Ni kommer att få ta del av en spännande trendanalys och ny forskning som visar hur framtidens framgångsrika organisationer sätter människan och deras hjärnor i centrum för ledarskapet. En unik möjlighet att höra om neuro-leadership, innovativa ”people-centric” företagskulturer samt hur ledare och medarbetare själva kan leva mer hållbart.

Ett par frågeställningar som vi kommer att diskutera kring:
– Hur kan du som ledare skapa förutsättningar för en mer human och mentalt hållbar kultur, som lockar fram det bästa ur dina medarbetare?
– Hur blir man en “corporate rebel” – en ledare som tänker om och tänker nytt för att göra teamet mer kompatibelt med den tid vi lever i?
– Vad ska till för att du själv ska uppgradera ditt mentala operativsystem för att leva och arbeta mer hjärnsnällt i vardagen?

Trine delar med sig av mentala verktyg som kan ge dig bättre kontroll över tempot, fokuset och återhämtningen i ditt liv.

Denna gången ses på på Slottsträdgårdens Kafé, med coronasäker utomhussittning.

Varmt välkomna!

Trine Grönlund har under flera år arbetat nära ledare och medarbetare från alla möjliga högpresterande branscher, bl.a under 12 år i New York. Hon är en eftertraktad och uppskattad föreläsare, moderator och business coach som även står bakom det nyöppnade mentala gymmet, Innergi.

0