Digitalt och livesänt företagsbesök på Radinn

Välkommen på ett digitalt och livesänt företagsbesök på det innovativa bolaget Radinn AB, bolaget som vill revolutionera vattensporten med hjälp av sin elektriska jetboard. Brädan gör att man kan glida fram på ytan utan att behöva förlita sig på varken väderlek, vindar eller vågor. Produkten är unik på marknaden idag och man styr brädans hastighet med en trådlös handkontroll.

Radinn startade som ett projekt vid Lunds universitet 2012 och en första prototyp av brädan släpptes tre år senare. Idag har Radinn över 40 anställda med huvudkontor i Malmö och lokal närvaro i USA, Europa, Australien och Mellanöstern med över 100 återförsäljare och en tillväxttakt på över 800% de senaste två åren.

Att skala upp verksamheten ytterligare står på agendan framöver, priset för brädorna ska ner och på så vis göra surfdrömmen tillgänglig för fler människor över hela världen. Antalet aktiva surfare i världen beräknas till ca 30 miljoner.

På ägarlistan finns idag en rad investerare som backat upp tidigare succébolag.
Caroline Willaume, CCO, guidar oss igenom besöket och kommer att berätta om planerna för denna framtida resa. Det kommer också att finnas utrymme för frågor.

Varmt välkommen med din anmälan!