Livesänt företagsbesök – Radinn, Malmös coolaste scaleup

Vem har inte drömt om att kunna surfa på en våg? Radinns nya revolutionerande  surfbräda gör det möjligt. Välkommen på ett digitalt och livesänt företagsbesök på det innovativa bolaget Radinn AB. Vi får följa med på resan från startup till scaleup. Hur gör man när man vill erövra världen och hur bygger man en företagskultur från grunden?

Brädan gör att man kan glida fram på ytan utan att behöva förlita sig på varken väderlek, vindar eller vågor. Produkten är unik på marknaden idag och man styr brädans hastighet med en trådlös handkontroll.

Radinn startade som ett projekt vid Lunds universitet 2012 och en första prototyp av brädan släpptes tre år senare. Idag har Radinn över 40 anställda med huvudkontor i Malmö och lokal närvaro i USA, Europa, Australien och Mellanöstern med över 100 återförsäljare och en tillväxttakt på över 800% de senaste två åren.

På ägarlistan finns idag en rad investerare som backat upp tidigare succébolag.
Caroline Willaume, CCO, guidar oss igenom besöket och kommer att berätta om planerna för denna framtida resa. Det kommer också att finnas utrymme för frågor.

Varmt välkommen med din anmälan!

0