Framtidens möten – detta behöver du veta för att lyckas!

Välkommen till 45 minuters trendspaning, där Sofie Granath och Anders Mildner från Altitude Meetings delar med sig av sina bästa tips och tricks för digitala möten!

Du lär dig om olika verktyg och plattformar och hur du som arrangör ska tänka för att anpassa ditt innehåll till en digitala mötesform.

Men du får också veta mer om vad coronakrisen lärde Altitude Meetings om möten, videomöten och om mänsklig närvaro – samt vad hybridmöten egentligen är och hur man genomför dem.

Dessutom: Vad kommer krävas när man arrangerar möten från och med nu
– vilka nya krav kommer att ställas?

Sofie Granath
Projektledare och digital mötesfacilitator som ständigt är på jakt efter nya verktyg och plattformar för att utveckla mötet, fysiskt som digitalt.

Anders Mildner
Innehålls- och konceptansvarig på Altitude Meetings, flitigt anlitad föreläsare och moderator, samt ansvarig för Altitude Meetings talarcoaching.

Altitude Meetings
Mötesbolag och samhällsaktör med bas i Malmö. Arbetar med allt inom fysiska och digitala möten, samt driver egna möteslokaler och en rad egna projekt som rör demokrati och hållbarhet.

Altitude Meetings använder mötet som verktyg för att förändra och nå ett uppsatt mål. Bolagets anställda brinner för att göra möten (och världen) både klokare och roligare!

Varmt välkommen med din anmälan!

0