Datum / Tid


Plats

United Spaces, Henckels torg, Helsingborg, Sverige

Pris

Kostnadsfritt och endast för medlemmar i The New Boss.
Frukost ingår!

Sista anmälningsdag är den 17 maj.

Vi tar löpande emot nya medlemmar i nätverket.
Nyfiken? Kontakta Katarina Björnsdotter för mer information.

Fungerande förändring med bestående effekt

– enkla verktyg i vardagen

Som chef har du en mycket viktig roll att spela för att skapa fungerande förändring som ger din organisation de effekter ni önskar. Grundregeln är att om dina medarbetare påverkas måste du ta ett aktivt ägarskap i förändringen, även om den drivs av någon annan del av verksamheten. Det innebär att du måste ha enkla och effektiva verktyg för att skapa dig en bild av vad som pågår och hur dina medarbetare påverkas.

  • Vilka förändringar kräver full involvering och vilka räcker det med att hålla dig informerad kring
  • Hur skapar du en grundtrygghet som gör det möjligt för dig och dina medarbetare att verka i en miljö där förändring, förbättring och utveckling är ett måste?

Var med oss denna morgon för att inspireras, få konkreta tips och prova på enkla men effektiva verktyg som stöttar dig att skapa struktur och leda dig själv och dina medarbetare till framgång.

Elin Perttu har över 15 års erfarenhet av att facilitera och stötta ledningsgrupper, ledare och team och har tidigare arbetat flera år som förändringsledare, organisationsutvecklare och inom HR på IKEA. Hon arbetar idag som senior konsult på Frontit inom förändringsledning, ledarskap och verksamhetsutveckling.

0