Datum / Tid


Pris

Träffen är endast för dig som arbetar med HR-frågor.
Kostnadsfritt för medlemmar i HR-lunchen.
595 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag 5 maj kl 12:00!

Online – Gamification + HR = Sant?

Kan gamification ändra beteenden på arbetsplatsen?

Medarbetare behöver attraheras, introduceras, fortbildas, engageras och behållas! Gamification kan öka framgångarna inom alla dessa områden, men vad är egentligen gamification? Och har det verkligen något med HR att göra?

Jaana Nykänen, VD på Divine Robot, kommer att gå igenom ett antal exempel på hur gamification och HR kan kombineras, och där vi sedan diskuterar tillsammans hur det skulle kunna se ut på just din arbetsplats.

Divine Robot har i många år arbetat med gamification och spelutveckling för företagskunder och vet vilken skillnad tekniken kan göra för användarna av slutprodukten.

Välkommen till nästa träff med HR-lunchen som den här gången sker online! Vi börjar som vanligt med föreläsning och delas sedan in i grupper via Zoom för vidare diskussion!

Nätverket HR-lunchen
Över en förlängd lunch skapar vi en mötesplats för dig som arbetar med HR-frågor! Upplägget är att under en lunch träffas och äta, samtidigt som vi diskuterar ämnen som är aktuella för gruppen. Varje träff har ett tema där vi får lyssna till extern föreläsare under en kortare stund, för att sedan under lunchen diskutera olika frågeställningar kopplat till ämnet. Läs mer om HR lunchen här.

0