Datum / Tid


Pris

595kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
895kr/pers för icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Kostnadsfritt för medlemmar i HR-lunchen och The New Boss.
Märk din anmälan med rätt nätverk.

Sista anmälningsdag är den 29 november kl 09:00.

Webbinariet kommer att sända via Zoom.
Ta gärna del av våra riktlinjer för användande av Zoom.

Hälsa – hur ser det ut på din arbetsplats?

Välkommen till webbinariet som ger dig en ”aha-känsla”! 

Studier har länge visat att fysisk aktivitet kan förbättra hälsoresultaten på många olika sätt. I detta inspirationswebbinarium får du verktyg kring hur du kan förvalta din viktigaste resurs, hälsan hos dina kollegor och dig själv. Hur du kan skapa en arbetsplats med fokus på hälsa och välmående?

Pandemin har belyst hur avgörande vår hälsostatus är och fler bolag har insett vikten av att främja möjligheter för medarbetarna att göra hälsosamma val. Detta samtidigt som många arbetat hemma med ökad risk för smärtrelaterade problem.

Lär dig förvalta din viktigaste resurs, hälsan hos dig själv och hos dina kollegor. Vill du veta hur du främjar välmåendet och därmed prestationen hos dina medarbetare? Då är du varmt välkommen till detta event! 

PO Osbeck från Eleiko brinner för att göra skillnad för människors hälsa och har lång erfarenhet av att arbeta med företag och individer för att skapa hållbara och effekter och resultat. Bli inspirerad och få med dig konkreta verktyg på vad just du kan göra i din organisation för en bättre hälsa och ett bättre välmående för dig själv och dina kollegor.

 

0