Nätverket för VD-assistenter

Hur många kommunikationskanaler kan vi egentligen ha?

Mail i Outlook, Chatt i Teams, Messenger, meddelanden på LinkedIn, Facebookgrupper, sms, samtal, fysiska/digitala/hybridmöten, Whats-up, Snapchat, Instagram, och Tik-tok ja det lär inte ta slut här. Men hur många kanaler kan vi egentligen ha och hur många klarar vi av?

Tror många av oss känner igen sig i ovan beskrivning. Tidigare blev vi stressade av många mail i inkorgen men nu är det i princip anfall från alla håll. Många vill tro att vi blir mer effektiva andra hävdar raka motsatsen.

Möten har dubblats i våra organisationer de sista 20 åren och bara under pandemin har de ökat med 10%.

Vi har därför bjudit in Micke Darmell från gr8 meetings som tillsammans med sin kollega Heléne Arvidsson skall hjälpa oss visualisera och reda ut begreppen. Micke är föreläsare och författare inom möteskultur och sund digital arbetsmiljö. Heléne är med sina 20 år som ledare inom Scandickoncernen oerhört kompetent när det handlar om möten och kommunikation.

Det blir en interaktiv föreläsning med en hel del Aha-upplevelser och en massa tips att ta med hem. Du kommer få med dig två konkreta verktyg för att skapa tydlighet och transparens i den interna kommunikationen samt hur ni kan frigöra tid.

Därefter kommer Viktoria Vegborn och Olivia Skoog att presentera Relesys för oss. Relesys är ett SaaS företag som skräddarsyr appar åt företag med syfte att skapa en ”all-in-one” plattform för att effektivisera kommunikation, e-learning och daglig drift. Med medarbetaren i fokus, tror Relesys på att ”Growing people, is Growing business”. Missa inte detta!

Denna gång träffas vi helt online. Lika inspirerande och lärorikt som vanligt.
(Länk till mötet skickas någon dag innan det är dags)

Varmt Välkommen med din anmälan!
0