Datum / Tid


Pris

Kostnadsfritt för dig som medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.
Är du inte medlem i nätverket vänligen kontakta Marie Voss.

Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdag är den 6 april kl 09:00.

Nätverket för VD-assistenter

Framgång handlar om att bli igenkänd!

Vi känner alla till de traditionella reklamkanalerna som radio, TV, Internet och tidningar. Men de senaste åren har ett nytt reklammedium vuxit sig starkare och blivit mer synligt & effektivt – produktmedia. Produktmedia är samtliga produkter som du kan sätta ditt företags logo eller slogan på, skapat för att kommunicera och synliggöra just ditt företag.

Anders Ekvall, VD på IDÉ House of Brands i Sverige även kallad produktmediaspecialist och styrelseledamot i branschföreningen SBPR kommer till nätverket. Anders skall prata om produktmedia och dess möjligheter och fallgropar. Oavsett om det gäller gåvor till personal eller kunder, event eller kampanjer så har produktmedia visat sig vara en investering med högt ROI. Men vad bör man tänka på? Vad är viktigast? Och framförallt, vad skall man inte göra?

Med många års erfarenhet och med färska undersökningar belyser Anders ett spännande och ofta underutnyttjat media med många användningsområden. Det blir även några bra, roliga och lyckade exempel men också några mindre lyckade.

För den uppmärksamme finns det fina priser att vinna i den avslutande quizen!

Boka ditt deltagande i god tid och ange den adress där du kommer att sitta vid mötet (kontoret eller hemmakontoret?) så skickar vi ett litet exempel på produktmedia till dig inför mötet.

Vi träffas denna gång digitalt via Zoom och länk kommer att skickas ut i god tid före mötet.
Ta gärna del av våra riktlinjer för användande av zoom.

Varmt Välkommen med din anmälan!

0