Datum / Tid


Plats

Quality Hotel Grand Kristianstad, Västra Storgatan, Kristianstad, Sverige

Pris

Kostnadsfritt och endast för medlemmar i The New Boss.
Frukost ingår!

Sista anmälningsdag är den 9 maj.

Vi tar löpande emot nya medlemmar i nätverket.
Nyfiken? Kontakta Katarina Björnsdotter för mer information.

Neuroledarskap

2008 sammanfattade David Rock, grundaren till Neuro Leadership Institute, fem grundläggande behov som vi människor har i relationen till varandra. Detta mynnade ut i modellen SCARF. Behoven har identifierats i en lång rad studier och det finurliga med modellen är att den beskriver hur vi alla bär vår sårbarhet inför andra, runt halsen som en SCARF. I korthet står dessa för Status, Certainty, Autonomy, Relatedness och Fairness.

Vi människor är både lika och olika. Vi är lika i avseendet att vi alla har dessa behov, men olika i att de är olika viktiga för oss och triggar oss olika snabbt och ofta. Under vår morgon kommer du bland annat ges möjlighet att reflektera kring vilka av dessa som är extra viktiga för dig. Vidare kommer vi undersöka hur vi kan förbättra vår kommunikation med hjälp av kunskap om hjärnan och våra mellanmänskliga behov.

Inför mötet önskar vi att du väljer ut en förändring du nyligen varit med om på jobbet/ en förändring som är på gång hos er. Det kan vara en förändring du implementerat/ är på väg att implementera som chef men också en förändring du tagit del av som medarbetare. Under morgonen kommer vi reflektera kring dessa med utgångspunkt i hjärnan.

Dagens inspiratör är Henrik Näsström från bolaget Kryast.

Varmt välkomna!

0