Så hanterar du digitala härskartekniker

Har du lämnat ett sammanhang med ett missnöje som du inte kan sätta fingret på?

Har du lämnat ett gruppsamtal där du inte känt dig sedd? Då har du med största sannolikhet blivit härskad över, och det är sällan trevligt. Varför? Därför du görs mindre än du är och det är svårt att säga exakt varför. Har du till exempel blivit utfryst, ”mutad”, kallad “Lilla gumman” eller andra nedlåtande formuleringar så ger vi dig svar på tal.

Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som vill utveckla din kommunikation och få nya verktyg i hur du kan hantera människor i digitala möten.

Idag har nästan alla organisationer en värdegrund. När arbetet flyttar till en digital planet måste vi sätta upp ramar för hur vi arbetar och beter oss mot varandra i digitala möten. Att vara  tydlig med förväntningar, som att alla har kameran på, och att den som inte har tid att koncentrera sig på mötet istället ber om ursäkt och avviker.

Du kommer att få lära dig allt du behöver veta för att kunna hantera nya och digitala typer av härskartekniker och andra besvärliga beteenden på ett retoriskt vinnande sätt.

Med humor och värme delar Elaine Eksvärd från Snacka Snyggt med sig av verktygen för att hantera besvärliga personer snyggt och förmågan att sätta fingret på subtila härskartekniker.

Varmt välkommen med din anmälan!

0