Datum / Tid


Plats

Videum Science Park, Framtidsvägen, Växjö, Sverige

Pris

Kostnadsfritt och endast för medlemmar i The New Boss.

Sista anmälningsdag 28 mars.

Att vara medlem i The New Boss kostar 3 995kr/år och person.
Är ni fler deltagare? Kostnaden är då 2 000kr/person för person nr 2 och därutöver.

Vi tar löpande emot nya medlemmar i nätverket, läs mer här.

The New Boss – Växjö – Svåra samtal

Under den här workshopen fokuserar vi tillsammans på det svåra samtalet. Men vad är det egentligen som är svårt? Grunden till det svåra är individuellt och har en direkt koppling till känslor och rädslor, men också självmedvetenhet. Ett samtal blir ofta svårast innan du haft det eftersom du inte kan förutspå exakt vad som kommer ske. Du kan styra dig själv, men inte motpartens reaktion. Det skapar en osäkerhet som i sin tur får oss att vackla och skjuta upp det vi behöver kommunicera. Och ju längre tid vi skjuter upp det, desto svårare blir samtalet.

Tillsammans definierar vi fällorna de flesta av oss går i, men som med struktur och träning kan undvikas. Vi går också igenom nycklarna till framgång och de verktyg som finns vilket gör att du står bättre rustad i dina svåra samtal framöver, såväl privat som i arbetslivet.

Cecilia Lindh jobbar idag som Workplace experience manager på Visma där hon tidigare även jobbat som Senior HR Business partner. Dessförinnan har hon jobbat med HR på IKEA, HSB Sydost och Skanska.

Moderator är Gustaf Möller från Kryast Sverige.

Vi avslutar med gemensam lunch!

Varmt välkommen med din anmälan!

0