Datum / Tid


Plats

Naturum Vattenriket, Naturumsvägen, Kristianstad, Sverige

Pris

Endast för medlemmar i nätverket The New Boss, Kristianstad.
Är du intresserad av att vara med i nätverket? Läs mer här >>

Sista anmälningsdag är den 27 augusti.

 

Tag plats! Äg din scen!

Välkommen till den femte träffen med The New Boss i Kristianstad.
Den här gången tänkte vi köra vårt första fysiska möte.
Vi träffas på Bistro Årums uteservering vid Naturum och börjar med en frukost. Givetvis följer vi FHM-råd och restriktioner.

Har du tränat din röst på sistone?
Hur ofta kör du ett ordentligt träningspass för ditt kroppsspråk?
Om svaren är “Nej” och “Aldrig” är du i riktigt gott sällskap. De flesta av oss har fokus på vad vi säger, inte hur vi säger det. Ändå är det alltid hur:et som avgör resultatet vi får.

Med din kommunikation påverkar du din omgivning på samma sätt som skådespelaren påverkar publiken. I kommunikationen sitter alltså ledarskapet. Vad vi får folk omkring oss att tänka, vilja, göra, veta, tycka och känna avgör om de kommer att vilja det vi vill eller kanske det motsatta.

Den som leder morgonen är fantastiska Sanja Streuli från Better Change. Efter ett helt liv på scenen, som sångerska, skådespelare och konferencier, och ett halvt liv inom mediebranschen, startade Sanja eget  och arbetar idag med alla sina hjärteämnen: sång, kommunikation, ledarskap och förändring. Hon kombinerar sånguppdrag med uppdrag som förändringsledare, chefscoach och moderator. Bland Sanjas kunder finns Region Skåne, Trygghetsrådet, Lunds universitetsledning och Åstorps kommun.

Vi startar med frukostbuffé!

Varmt välkommen!

0