Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö

Pris

150 kr för medlemmar i Handelskammarens HR-lunchen.
695 kr för medlemmar i Handelskammaren. Endast för dig som arbetar med HR-frågor.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Observera att vid avanmälan, senare än fyra dagar innan arrangemanget, utgår full avgift.

Sista anmälningsdag 20 februari.

Om du är intresserad av att komma, kontakta Johanna Krantz.

Vi äter lunch samtidigt som vi diskuterar olika frågeställningar kopplat till temat!

Tekniklabbet förändrade HR!

Personaldirektörens kontor på PwC förvandlades för 3 år sedan till ett tekniklabb. Här testas och utvecklas idag idéer för ett smartare och mer digitalt arbetsliv.

Här har idéer som ”Jobbot” – en chatbot som svarar på frågor om PwC och rekrytering dygnet runt, samt ett verktyg för digital signering av anställningsavtal blivit verklighet. Här kan medarbetarna använda Virtual Reality (VR) för kompetensutveckling inom presentationsteknik. Med hjälp av VR-headsets kan man göra övningar i presentationsteknik i en miljö som känns verklig. Tanken med Human Resource Tech Lab är att hitta digitala lösningar som gör PwC bättre samtidigt som arbetslivet blir enklare och mer effektivt.

Välkommen till nästa träff med HR-lunchen, då vi får träffa och lyssna till Katarina Roddar, personaldirektör på PwC om hur arbetet med HR Tech Lab vuxit fram.

Nätverket HR-lunchen
Över en förlängd lunch skapar vi en mötesplats för dig som arbetar med HR-frågor! Upplägget är att under en lunch träffas och äta, samtidigt som vi diskuterar ämnen som är aktuella för gruppen. Varje träff har ett tema där vi får lyssna till extern föreläsare under en kortare stund, för att sedan under lunchen diskutera olika frågeställningar kopplat till ämnet.

0