Datum / Tid


Plats

Calmar Stadshotell, Stortorget, Kalmar, Sverige

Pris

Kostnadsfritt och endast för medlemmar i The New Boss.
Vi bjuder på lunch så meddela eventuella allergier.

Sista anmälningsdag 2 november.

Att vara medlem i The New Boss kostar 3 995kr/år och person. (5 träffar)
Är ni fler deltagare? Kostnaden är då 2 000kr/person för person nr 2 och därutöver.

Vi tar löpande emot nya medlemmar i nätverket, läs mer här.

The New Boss – Kalmar – Ledarskap och mod

Välkommen till Handelskammarens nätverk för den moderna ledaren. Ett nätverk för dig som arbetar aktivt som ledare och som söker inspiration och utveckling. Över en förlängd lunch skapar vi en arena för dig som vill utöka ditt nätverk och fylla på energi. Att arbeta som ledare är ofta både utmanande och inspirerande. På våra träffar får du ta del av den senaste kunskapen kring ledarskap och utbyta erfarenheter, tankar och idéer med andra ledare.

Den 3 november rivstartar vi med temat ”Ledarskap och mod: mod att fatta osäkra beslut, mod att agera, mod att stå upp för något, mod att våga vara tydlig, mod att släppa på kontrollen”, vår facilitator Bengt Kallenberg har stor erfarenhet inom självledarskap och organisationsutveckling.

Nätverket ger dig
Erfarenhets- & kompetensutbyte
Energi och inspiration till nya verktyg och idéer
Nya kontakter med andra ledare
Fördjupad kunskap kring ledarskap

Nätverkets upplägg
Nätverket träffas 5 gånger per år. Upplägget är att träffas och diskutera aktuella ämnen inom ledarskap. Vid varje tillfälle har vi en extern föreläsare som belyser olika teman, alltid under ledning av vår facilitator, för att skapa delaktighet på ett professionellt sätt. Frågorna diskuteras sedan i grupper under nätverksträffen. Tillsammans bygger vi nätverk, utvecklas och inspireras av professionella föreläsare om de senaste trenderna i modernt ledarskap.

Deltagarna kommer från små och stora bolag, i olika ledande positioner.

Varmt välkommen med din anmälan!

0