Datum / Tid


Plats

Bergkvara Gård, 355 93 Växjö

Pris

Kostnadsfritt och endast för medlemmar i The New Boss.
Vi bjuder på lunch, så meddela ev allergi!

Sista anmälningsdag 16 november.

Att vara medlem i The New Boss kostar 3 995kr/år och person.
Är ni fler deltagare? Kostnaden är då 2 000kr/person för person nr 2 och därutöver.

Vi tar löpande emot nya medlemmar i nätverket, läs mer här.

The New Boss – Växjö

Förändring

Förändring är numera ett konstant tillstånd, något vi möts av nästan dagligen i olika former. Ibland möts vi av mindre förändringar i vår vardag och ibland behöver vi förbereda oss för större förändringar såsom vid en organisationsförändring eller ett systembyte.

De flesta har upplevt motstånd hos sig själv eller andra i samband med förändringar. Vad är det som gör att vissa inte vill förändra? Och hur kan man arbeta praktiskt för att förbereda sig själv och andra på en förändring?

I den här workshopen kommer ni få lyssna till teorier kopplat till förändring och byta erfarenheter med övriga deltagare. Vi tittar på hur jag som individ kan förstå förändring utifrån mig själv och hur jag som ledare kan kommunicera detta med min omgivning. För när medarbetare förstår och är i ett sammanhang får de energi och ökad motivation, vilket leder till bättre resultat och ett mer framgångsrikt förändringsarbete.

Den här dagen är det Maria Daniels från Kryast i Sverige AB som ger oss ny kunskap och inspiration. Facilitator är såklart Gustaf Möller.

Varmt välkomna!

0