Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Norra Järnvägsgatan 8, Växjö

Pris

Självkostnadspris för medlemmar i Trade Network och Inköpsnätverket. Vi tar löpande emot nya medlemmar. Kontakta gärna Mariette Gunnarsson för mer information.

795 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren. Här hittar du våra medlemmar.
1195 kr/pers för icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Det kommer att serveras kaffe/te och fralla när du kommer. Den avslutande tiden inkluderar en gemensam lunch.

Sista anmälningsdag är den 27 januari.
OBS: Vid avanmälan efter den 27 januari utgår full avgift.

Tullrevision – så förbereder du dig! – Växjö

På årets inledande träff för Trade Network och Inköpsnätverket sätter vi fokus på tullrevisioner och hur du skapar en god tullkontroll i en föränderlig omvärld.

Skärpt tullagstiftning, utökade myndighetskontroller, handelskrig och Brexit, anledningarna till att ha kontroll på sin tullhantering och vara väl förberedda inför en tullrevision är många. Våra föreläsare Ulrika Badenfelt och Marie Hedin kommer att berätta om hur man på ett effektivt sätt kan bygga upp en välfungerande egenkontroll. De kommer även att ge råd kring hur du på bästa sätt kan förbereda ditt företag inför en tullrevision samt hur du som företag bör agera om Tullverket hittar felaktigheter.

Föredragshållare

Ulrika Badenfelt, Head of Trade & Customs, från KPMG. Ulrika har under många år arbetat med tullfrågor och assisterat företag genom tullrevisioner och tillståndsansökningar.

Marie Hedin, Partner Indirect Tax, från KPMG. Marie har lång erfarenhet av tullprocesser.

Trade Network är nätverket för dig som arbetar med internationell handel. Vi har varit igång sedan 2010 och har idag över 90 deltagare. Vi tar löpande emot nya medlemmar. Nyfiken och vill veta mer? Kontakta Mariette Gunnarsson eller Per Anders Lorentzon – vi berättar gärna mer.

Inköpsnätverket är nätverket för dig som arbetar med inköp. Vi träffas regelbundet och diskuterar senaste utvecklingen inom inköp och utbyter erfarenheter. Nyfiken och vill veta mer? Kontakta Johanna Krantz.

Varmt Välkommen,

0